Termékkategóriák

Botzsákok, Horgászat

Predátor Luxus botzsák

Predátor Luxus botzsák

 

Ez egy felső kategóriás botzsák, ami teljesen vízhatlan, zöld színű cordurából készült. Különösen nagy hangsúlyt fektettük a cipzárak és a várások minőségére. Rendkívül strapabíró anyagokból készült botzsák 2 db szerelt (bot + orsó) biztonságos tárolását és szállítását teszi lehetővé. A merev szivacsolt oldalelválasztóknak köszönhetően botjaink és orsóink a legnagyobb biztonságban vannak ebben a botzsákban és nem kell attól félni, hogy ezek egymással összeverődnek. Az oldalán rendkívül praktikus zsebekbe sok hasznos kelléket pakolhatunk és a botvillák helye is ki lett alakítva. Távolabbi horgászhelyek elérésénél mikor sokat kell gyalogolnunk nagyon jól, jön az erős és rendkívül jól párnázott vállheveder és a tépőzárral összefogható hord fülek. A motoros és kerékpárral járó horgászokra is gondoltunk mikor a botzsákot terveztük. Mindenki tudja mennyire veszélyes mikor egy lefelé túlnyúló botzsákkal akar fel illetve leszállni az ember ez a botzsák minimálist lóg az ember dereka alá.  A botzsák többféle méretben rendelhető választható szivacsvastagsággal.

Predátor Luxus botzsák 1 részes

Predátor Luxus botzsák 1 részes

Négyzet alakú 2 részes bojlis bottartó tok

Négyzet alakú 2 részes bojlis bottartó tok

Ez egy felső kategóriás tok, ami teljesen vízhatlan, zöld színű cordurából készült. Különösen nagy hangsúlyt fektettük a cipzárak és a varrások minőségére. Rendkívül strapabíró anyagokból készült tok 2 db bojlis bot tárolását teszi lehetővé. A Botok rögzítése egyik oldalt hüvellyel a másik oldalt pedig tépőzárral oldottuk meg , így lehet a botokat a tokon belül jól rögzíteni és nem kell félnünk attól, hogy botjaink és azok gyűrűi sérülnek szállítás közben. A tok külső oldalán került kialakításra a 2 db orsótartó zseb.A tokot vállhevederrel is ellátjuk. A tok többféle méretben és plusz zsebekkel rendelhető. Kérjük, mérje meg a botját összecsukott állapotban és válassza ki, a megfelelő méretű tokot.

Négyzet alakú 3 részes bojlis bottartó tok

Négyzet alakú 3 részes bojlis bottartó tok

Ez egy felső kategóriás tok, ami teljesen vízhatlan, zöld színű cordurából készült. Különösen nagy hangsúlyt fektettük a cipzárak és a varrások minőségére. Rendkívül strapabíró anyagokból készült tok 3 db bojlis bot tárolását teszi lehetővé. A Botok rögzítése egyik oldalt hüvellyel a másik oldalt pedig tépőzárral oldottuk meg , így lehet a botokat a tokon belül jól rögzíteni és nem kell félnünk attól, hogy botjaink és azok gyűrűi sérülnek szállítás közben. A tok belső oldalán került kialakításra a 3 db orsótartó zseb és 2 db egyéb kiegészítők tárolására kialakított zseb. A tokot vállhevederrel is ellátjuk. A tok többféle méretben és plusz zsebekkel rendelhető. Kérjük, mérje meg a botját összecsukott állapotban és válassza ki, a megfelelő méretű tokot.

Előző oldal 1 2