Termékkategóriák

Egyéb, Horgászat

Csónakmotor tartó tok

Csónakmotor tartó tok

 Ez a szállító tok rendkívül praktikus az elektromos csónakmotor tárolására és azállítására.Teljesen vízhatlan, cordurából készül. Különösen nagy hangsúlyt fektettük a cipzárak és a varrások minőségére. Rendkívül strapabíró. A szivacsozott tok védi a csónakmotort és az autónk belsejét a mechanikai sérülésektől és nem utolsósorban a vizes motor nem fogja az autónk belsejét összevizezni.
A tokhoz jár egy vállheveder, ami nagymértékben megkönnyíti a cipekedést ezt mindenki ismeri aki horgászik.
A tokon belül található egy hajócsavarra való védőhuzat, ami a tokot védi a hajócsavar éles részétől és még van egy az elektromos csatlakozók részére egy kicsi tok amit a tépőzárral fel lehet rögzíteni a vezetékkel együtt a csónakmotor oszlopához.

Elektromos csónakmotor szállító tok

Elektromos csónakmotor szállító tok

 Ez a rendkívül praktikus tok teljesen vízhatlan 1200 D cordurából készült. Különösen nagy hangsúlyt fektettük a cipzárak és a varrások minőségére. Rendkívül strapabíró anyagokból készült tok és a szivacsozásnak köszönhetően csónakmotor biztonságos tárolását és szállítását teszi lehetővé. A tok tartalmaz egy propeller védőhuzatot, ami plusz védelem a propellernek és a toknak, egy sarutartó tok, amit a kábelekkel összefogva fel lehet rögzíteni a tengelyoszlopra és végül egy vállheveder, ami a szállításnál lesz nagy segítségünkre. A tok rendelhető 1200D fekete és 600D keki színű cordurából egyedi méretben is.

Elektromos csónakmotor szállító tok merevített kivitelben

Elektromos csónakmotor szállító tok merevített kivitelben

 Ez a rendkívül praktikus tok teljesen vízhatlan 1200 D cordurából készült. Rendkívül strapabíró anyagokból készült tok a merevítésnek és a motorrögzítéseknek köszönhetően csónakmotor biztonságos tárolását és szállítását teszi lehetővé. A tok tartalmaz egy propeller védőhuzatot, ami plusz védelem a propellernek és a toknak, egy sarutartó tok, amit a kábelekkel összefogva fel lehet rögzíteni a tengelyoszlopra, egy szivacsos párnát, ami a motort stabilizálja és végül egy vállhevedert, ami a szállításnál lesz nagy segítségünkre. A tok rendelhető 1200D fekete és 600D keki színű cordurából egyedi méretben is.