Termékkategóriák

Fegyvertok, puskatok, Vadászat

Red Deer merevített fegyvertokok béléssel (F-020/D) - Barna színben

Red Deer merevített fegyvertokok béléssel (F-020/D) - Barna színben

Termék ára: 30.000,- HUF
Red Deer merevített dupla fegyvertok  (F-011)

Red Deer merevített dupla fegyvertok (F-011)

Ez egy felső kategóriás fegyvertok, ami teljesen vízhatlan, zöld színű cordurából készült. Különösesen nagy hangsúlyt fektettük a cipzárak és a várások minőségére. Rendkívül strapabíró anyagokból készült fegyvertok 2db fegyverek biztonságos tárolását és szállítását teszi lehetővé.  A fegyvertok tervezésénél figyelembe vettük azt, hogy megmaradjunk a vadászias formánál, viszont a merevítéseknek és a vastag szivacsozásnak köszönhetően pedig elérjük azt a mechanikai védelmet, ami biztonságot ad a fegyvernek és a távcsőnek.  Valljuk, be a modern műanyag tokok biztonságosak, de nem éppen képviselik a vadászias formát. Ár értékarányt tekintve egy kiváló fegyvertokot tudhat magáénak az igényes vadász. A fegyvertok rendelhető standard és egyedi méretekben, igény esetén vállhevederrel is szállítjuk.

Termék ára: 44.000,- HUF
Red Deer merevített dupla fegyvertok, béléssel (F-011/B)

Red Deer merevített dupla fegyvertok, béléssel (F-011/B)

Rendkívül strapabíró anyagokból készült fegyvertok 2db fegyverek biztonságos tárolását és szállítását teszi lehetővé. A merevítéseknek és a vastag szivacsozásnak köszönhetően elértük azt a mechanikai védelmet, ami biztonságot ad a fegyvernek és a távcsőnek. A szivacsréteg fölött még egy bélés helyezkedik el, így a fegyver nem érintkezik közvetlenül a szivaccsal. A fegyvertok rendelhető standard és egyedi méretekben, igény esetén vállhevederrel is szállítjuk.

Termék ára: 56.000,- HUF
Red Deer fegyvertok szétszedhető sörétes fegyverhez  (F-012)

Red Deer fegyvertok szétszedhető sörétes fegyverhez (F-012)

Teljesen vízhatlan cordurából, erős selyem béléssel. A szétszedett fegyver külön tartórészekben rögzíthető, így a fegyver biztonságos tárolását és szállítását teszi lehetővé.

Termék ára: 25.000,- HUF
Szivacsos fegyvertok szétszedhető sörétes fegyverhez (F-021)

Szivacsos fegyvertok szétszedhető sörétes fegyverhez (F-021)

Termék ára: 22.000,- HUF
Bőr fegyvertok (BF-001)

Bőr fegyvertok (BF-001)

Valódi bőrből készült fegyvertok. Belső része vastag szivaccsal párnázott, ami erős védelmet nyújt a fegyvernek és távcsőnek

A szivacsréteg fölött még egy plusz bélés helyezkedik el, így a fegyver nem érintkezik közvetlenül a szivaccsal.

Termék ára: 61.000,- HUF
Előző oldal 1 2 3 4 5 6 Következő oldal